avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecinul meu a stricat gardul si intentioneaza sa faca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecinul meu a stricat gardul si intentioneaza sa faca temelie in locul acelui spatiu

buna ziua!va adresez o intrebare.vecinul meu a demolat gardul ce delimiteaza cele 2 proprietati.in locul gardului a sapat o temelie,intentionand sa ridice o cladire.nu se cere si acceptul vecinilor avand in vedere ca apa de pe acoperis se va revarsa pe cealalta proprietate?
Cel mai recent răspuns: ktalin1980 , utilizator 23:16, 27 Iulie 2011
Noua constructie ridicata de vecin va incalca servitutea picaturii sreasinii prevazuta de dispozitiile art.615 Cod Civil. Faceti-i o plangere la Primarie si la Inspectoratul Teritorial in Constructii. Este posibil sa construiasca fara a avea autorizatie.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Streasina in curtea mea just_me_12345 just_me_12345 Buna ziua! Vecinul meu a construit casa pe hotar, cu intreaga streasina (aproape un metru) pe terenul meu, si burlane puse aiurea, care nu isi indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Legi privind constructia intre 2 proprietati plescaramona plescaramona ma confrunt cu urmatoarea problema,intre mine si vecinul meu eu am ridicat un gard de aprox 2 m acum 5 ani cand el nu era inca proprietar.anul trecut el a ... (vezi toată discuția)
Ma lupt de cand ma stiu cu vecinul . acum isi pune acoperisul deasupra gardului meu ce sa fac? saveanucezar saveanucezar de mic copil am avut probleme cu noii nostri vecini care si-au trantit ocasa cu etaj la mai putin de 2 mtri de gard si 6 metri de casa acum incep sa-si mai ... (vezi toată discuția)