avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Probleme in SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Probleme in SEAP

Avem o nelamurire cu privire la SEAP... Colega a completat formularul pentru o cerere de oferta pentru achizitia de medicamente, apoi l-a salvat iar pe invitatia de participare a aparut scris ca "aceasta a fost transmisa cu succes catre ANRMAP pentru validare". Problema este ca de marti, 26.07.2011, invitatia de participare este "in asteptare validare". Are cineva idee ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: seby_red_dogg , utilizator 09:59, 2 August 2011
ANRMAP verifica anunturile inainte de publicare(art.49 din OUG 34). Le poate respinge sau valida. Daca il respinge trebuie sa il republicati.
vlad nicolae a scris:

ANRMAP verifica anunturile inainte de publicare(art.49 din OUG 34). Le poate respinge sau valida. Daca il respinge trebuie sa il republicati.
[/quot
Pai tocmai asta este problema...nu e nici respins, nici valid...de vreo 50 de ore il tot verifica...
Multumesc
Pai tocmai asta este problema...nu e nici respins, nici valid...de vreo 50 de ore il tot verifica...
Multumesc

Conf. art.49 din OUG 34, ANRMAP are termen de validare 3 zile lucratoare. Exista o Notificare ANRMAP pe site-ul lor, prin care se solicita sa se aiba in vedere inclusiv un termen mai mare de aceste 3 zile.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
vlad nicolae, moderator
vlad nicolae a scris:

Conf. art.49 din OUG 34, ANRMAP are termen de validare 3 zile lucratoare. Exista o Notificare ANRMAP pe site-ul lor, prin care se solicita sa se aiba in vedere inclusiv un termen mai mare de aceste 3 zile.

Da, multumesc...ulterior am aflat de acest termen...dar de marti, 26.07.2011 pana azi, 01.08.2011 au trecut...2 termene.
In fine, ce mai pot face in aceasta situatie? Daca se respinge probabil ca reluam procedura, nu-i asa (tinand cont de data aceasta si de cele 3 zile)? Ca nu cred ca azi si maine se va inscrie cineva cu vreo oferta...
In alta ordine de idei, anul trecut am vazut undeva ca ar trebui cel putin 5 oferte dar nu mai gasesc articolul...Puteti sa-mi spuneti daca stiti ceva despre acest lucru sau ma insel?
Multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Invitatie de participare-cerere de oferta twist twist Buna seara, Am trimis o invitatie de participare la o cerere de oferta in SEAP, acum este in faza de validare ANRMAP, si la Mod de obtinere a documentatiei de ... (vezi toată discuția)
Servicii anexa 2b m_ariana m_ariana Poate cineva sa ma ajute? Anul trecut am demarat o procedura de achizitie prin cerere de oferta pentru contractare de servicii .In momentul publicarii ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta servicii in cadrul proiect posdru (partener autoritate publica) carmenbucur carmenbucur Suntem o institutie publica, partenera in cadrul unui proiect Posdru. Trebuiesc achizitionate servicii formare profesionala din anexa 2B in val>30 000 ... (vezi toată discuția)