avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Invitatie de participare-Cerere de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Invitatie de participare-Cerere de oferta

Buna seara,
Am trimis o invitatie de participare la o cerere de oferta in SEAP, acum este in faza de validare ANRMAP, si la Mod de obtinere a documentatiei de atribuire am trecut SEAP, numai ca am uitat sa adaug aceasta documentatie pe SEAP la invitatia de participare, iar invitatia este spre validare la ANRMAP. Spuneti-mi cum se procedeaza, mai dau o noua invitatie la aceeasi cerere de oferta dar cu documentatia atasata, in acest caz se va anula prima?( pentru ca am termene de respectat si cred ca ANRMAP-ul va respinge prima invitatie)
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 14:28, 15 Iulie 2011
Solicitati telefonic la ANRMAP sa va respinga anuntul. Pierdeti mai putin timp. Daca nu l-au respins ei intre timp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postarea documentatie de atribuire doinasavin doinasavin am initiat o cerere de oferte offline cu faza finala licitatie electronica, si am trimis invitatia in SEAP când postez documentatia de atribuire, dupa ... (vezi toată discuția)
Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme in seap seby_red_dogg seby_red_dogg Avem o nelamurire cu privire la SEAP... Colega a completat formularul pentru o cerere de oferta pentru achizitia de medicamente, apoi l-a salvat iar pe ... (vezi toată discuția)