avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice servicii anexa 2B
Discuție deschisă în Achiziţii publice

servicii anexa 2B

Poate cineva sa ma ajute?
Anul trecut am demarat o procedura de achizitie prin cerere de oferta pentru contractare de servicii .In momentul publicarii anuntului ANRMAP a mentionat ca validarea anuntului nu implica verificarea AANRMAP fiind o procedura proprie conf art 16 din OUG 34 Procedura a fost contestata dar rezolvata in favoarea AC prin respingerea contestatiei ca inadmisibila.S-a incheiat contractul act aditional la ctr pana la 30.04.2012
Stie cineva cum am putea continua acest contract ,ce documente trebuie intocmite ,intrucat am dori sa continuam tot cu acea firma ,valoarea estimata a achizitiei depaseste 15000 euro
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 14:50, 20 Aprilie 2012
fiind servicii din anexa 2B si sub pragul de 125.000 euro, nu trebuie publicata in SEAP si este o procedura proprie autoritatii contractante, care se poate desfasura ca o achizitie directa.
Intrucat durata contractului expira la 30.04.2012 in urma actului aditional, este necesara o noua procedura, cu invitatii, oferte, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anunturi publicate pe seap de autoritati contractante mariusdrasovean mariusdrasovean Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, care este perioada minima legala (intre data publicarii anuntului pe SEAP si data limita de depunere a ofertelor) pentru ... (vezi toată discuția)
Servicii incluse in anexa 2b ianis31 ianis31 Pentru serviciile incluse in Anexa 2B si a caror valoare depaseste 125 000 euro, se specifica in ordonanta ca trebuie respectate art. 35-38 si 56. Dar la ... (vezi toată discuția)
Achizitie servicii de consultanta juridica Clara1950 Clara1950 Cum se poate atribui un contract de consultanta juridica cu o valoare sub 15000 euro si pe ce perioada de timp poate fi atribuit? (vezi toată discuția)