avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere magistratura

buna... imi poate spune cineva adresa exacta unde se sustine examenul de admitere la magistratura?la institutul national de magistratura? sau..la consiliul superior de magistratura?
multumesc!!
Cel mai recent răspuns: any_eladia , utilizator 11:19, 13 August 2008
any_eladia a scris:

buna... imi poate spune cineva adresa exacta unde se sustine examenul de admitere la magistratura?la institutul national de magistratura? sau..la consiliul superior de magistratura?
multumesc!!


Stimată Colega!
Stai liniştită!
Trebuie să urmăreşti site - ul INM, deoarece, cu câteva zile înainte de desfăşurarea probei tip grilă din data de 31 aug. se va posta un program de desfăşurare a concursului, unde vei găsi toate detaliile necesare: locul de desfăşurare, clădirea, sala, mijloacele de transport cu care se poate ajunge de la Gara de Nord, ora de începere a concursului, intervalul orar de intrare în sălile de concurs etc.
De regulă, examenul se desfăşoară la Universitatea Politehnică din Bucureşti, pe malul Dâmboviţei, pe Splaiul Independenţei, dar stai liniştită, deoarece, aşa cum ţi-am spus, toate aceste date se vor afişa pe site.
Mult Succes!
multumesc frumos pentru informatii!
mult succes...tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestii de la "experti" pentru cei care vor sustine pentru prima data examenul la inm me-alina me-alina DESCHID ACEST TOPIC CU SCOPUL DE A AFLA DIN EXPERIENTA ALTORA CARE AU MAI SUSTINUT ADMITEREA LA INM [b]REALITATI [/b]INTAMPINATE LA EXAMENUL INM! Este indicat ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Carmencita2 Carmencita2 Am terminat facultatea de Drept - Universitatea Spiru Haret in 2004. Nu am profesat in domeniul juridic, prioritatea mea fiind in aceasta perioada familia, ... (vezi toată discuția)