avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... drum de acces in spatele casei?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

drum de acces in spatele casei?

Am casa la bunici si de curand nu a mai ramas nimeni care sa locuiasca acolo. De 3 saptamani au venit cei de la orange sa amplaseze o antena pe pamantul unui vecin, cu acordul lui, in capatul gradinii mele. Problema care o am este ca vecinul a permis unei firme sa construiasca un drum de acces (drum pietruit) pana la acea antena exact prin spatele casei mele, acoperind santul care era in spatele casei. A taiat si din copacii care ii aveam si care erau spre drum.
Distanta de la casa la drum este de 1 metru sau in jurul distantei. Santul a fost distrus si acuma trebuie sa sparg din temelia casei sau sa pun o conducta ceva ca sa am scurgere in spatele casei. Este vreo sansa sa rezolv cumva problema? Si cine ar putea sa ma ajute? Avocat, primarie, ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Seffer Laurentiu , Consilier juridic 12:23, 15 August 2008
Va rog sa precizati daca drumul este pe terenul vecinului sau al dvs. In cazul in care este pe terenul dvs. v-as recomanda sa sesizati consiliul local, serviciul urbanism.
da drumul este pe proprietatea lui, dar si pe hatul dintre casa mea si parcela lui. pana unde fac ei drumul vine maxim 1m. este o distanta ce trebuie respectata sau de facut ceva?
ce ma deranjeaza este ca trebuie sa refac canalul de scurgere din spatele casei si pietrele care vor sari pe parcela mea.
In cazul acesta el poate sa faca orice pe proprietatea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima în constructii mire123 mire123 Buna seara.Am si eu o intrebare Am gard facut de mine intre 2 proprietati ,fara fundatie ,din plasa.Vecinul meu are o idee noua ,ca vrea sa isi faca trotuat ... (vezi toată discuția)
Am facut casa primul si acum nu ma lasa sa-mi construiesc nimic savynvasyle81 savynvasyle81 in anul 2006 am turnat fundatia la casa care construnctia adurat 4 ani in spatele casei mele a inceput vecinu sa construiasca si el o casa nu iam spus omului ... (vezi toată discuția)
Spatiu limitrof KonstantinNT KonstantinNT Bună ziua. Rog să mă ajutați în următoarea speță: dețin un imobil în mediul rural. La est se învecinează cu drumul județean, ... (vezi toată discuția)