avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am facut casa primul si acum nu ma lasa sa-mi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am facut casa primul si acum nu ma lasa sa-mi construiesc nimic

in anul 2006 am turnat fundatia la casa care construnctia adurat 4 ani in spatele casei mele a inceput vecinu sa construiasca si el o casa nu iam spus omului sa ofaca in cutare loc adica stinga sau dreapta si el a puso cu fata la mine nu iam spus nimic decit atit caci cind zidesc anexele la casa am sai iau lumina si vedera la drum si el na vrut acum nu ma mai lasa sa fac nimic am lasat distanta regulamentara la hotar un metru am zidit casa inaintea lui cu 4 ani si acum cind am turnat temelia la anexe nu malasa sa zidesc pe ea deoarece ii iau lumina la casa si vederea la drum
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:44, 31 Octombrie 2013
Buna seara , certificatul de urbanism si autorizatia de construire spune unde , cum si la ce distante de vecini ,strada sa construiti . Daca credeti ca ati respectat acestea ,vecinul nu are ce va faca .
Aveti acte? Urbanism, autorizatie? 1 metru e limita din Codul civil, in mod normal este circa 3 metri prin normele zonale, cam asa, depinde si de inaltimea zonei etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ferestrele de la etaj Daniela paduraru Daniela paduraru În proiect este prevăzut cu ferestre la etaj și 70 cm între gard și casă ,autorizația este făcută în anul 1999 și în memoriu scrie că ferestrele ... (vezi toată discuția)
Constructie de mansarda la casa din caramida doar cu parter mihaicopacescu mihaicopacescu Va rog sa-mi spuneti,daca vecinul meu a depus o cerere de autorizatie pentru constructia unei mansarde deasupra imobilului sau, care este din caramida doar ... (vezi toată discuția)
Sunt ciuraru niculaie in anu 2008 am construit o casa pentru baiatul meu... cristi.26 cristi.26 Sunt Ciuraru Niculaie in anu 2008 am construit o casa pentru fiul meu la distanta de 0.50cm fata de gardul vecinului costructia facinduse pana la placa in ... (vezi toată discuția)