avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ferestrele de la etaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ferestrele de la etaj

În proiect este prevăzut cu ferestre la etaj și 70 cm între gard și casă ,autorizația este făcută în anul 1999 și în memoriu scrie că ferestrele se deschid în interior au dimensiunile la fel că în autorizație .Am primit o reclamație de la vecin că îl deranjează acum ferestrele ,întrebarea este le pot păstra sau sunt obligată să le zidesc?
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2020
Daniela paduraru, utilizator
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 14:32, 14 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fereastra de lumină să împedice vederea spre vecini
În ceea ce privește, fereastra pentru vedere, balconul ori alte asemenea lucrări neparalele cu linia de hotar spre fondul învecinat, acestea sunt interzise la o distanţă mai mică de un metru. Nu în ultimul rând, referitor la fereastra de lumină, dispoziţiile din actul normativ nu exclud dreptul proprietarului de a-şi deschide, fără limită de distanţă, ferestre de lumină, cu respectarea unei condiţii: construcţia acestora să fie de așa natură, încât să împiedice vederea spre fondul învecinat (curte, gradină etc).
[ link extern ]
Deci montati pe fereastra autocolant care sa nu permita vederea, dar sa permita iluminarea si ventilarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o camera fara geam si as dori sa pun unul ... animis25 animis25 Buna. O intrebare. Am o camera fara geam si as dori sa pun unul strict pr aerisire. Lung pe orizontala, cam la inaltimea celor ce se pun in baie sau mai ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea mea sorana katona sorana katona Vecinul care si-a construit casa lipita de gard, cladirea lui cu un etaj e chiar gardul are voie sa faca geam inspre noi, dimensiuni? (vezi toată discuția)
As dori sa stiu - ferestre de vedere si de aerisire filipanamaria filipanamaria buna ziua,as dori sa stiu daca legea imi permite sa am geamurile de la dormitoarele de sus cu vedere inspre curtea vecinului??dar gemuletele mici de la baile ... (vezi toată discuția)