avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Rezervare denumire ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Rezervare denumire ONG

UNDE fac rezervarea denmirii pentru o ONG? Sunt din provincie.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 04:01, 16 August 2011
La judecatoria din raza careia apartine localitatea unde va fi sediul asociatiei. Aveti de completat acel formular si de platit o taxa.
Si atunci de ce ma pune o avocata sa trimit la Bucuresti hartiile pentru acest lucru si sa astept apoi raspuns?
Acolo trimiteti daca doriti ca in denumire sa folositi anumite cuvinte. Daca asa v-a spus, urmati-i sfatul pentru ca ea cunoaste cel mei bine situatia concreta a dumneavostra.
Pai nu vreau nimic special - ceva "inofensiv" - numele meu. De ce tocmai acolo? Pe de alta parte, la noi lumea e in vacanta si pana pe 10 aug nu am pe cine sa intreb la biroul de la Judecatorie.

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca ...? ioana2525 ioana2525 Daca de la firma cu care sunt in proces pt drepturi salariale nu mi am dat demisia si nici ei nu mi au trimis concedierea, pot sa semnez un alt contract de ... (vezi toată discuția)
Cu plata ratelor mereu la zi, trebuie sa platesc penalizari de intarziere! in ce tara traim??? radusb radusb Salutare tuturor! Scurt si la obiect: - mi-a fost ridicata masina, am facut contestatie, amenda din procesul verbal se plateste dupa judecarea cazului. Daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. cererea de apel se poate depune si prin posta,posta ... nicu p nicu p Buna ziua. Cererea de apel se poate depune si prin posta,posta electronica,fax,sau curier? Multumesc. (vezi toată discuția)