avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua. Cererea de apel se poate depune si prin ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua. Cererea de apel se poate depune si prin posta,posta ...

Buna ziua.
Cererea de apel se poate depune si prin posta,posta electronica,fax,sau curier?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicu p , utilizator 04:24, 13 Februarie 2021
Sigur ca da. Doar sa aveti grise sa fie in termen.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2021
cab av PIRSAN SILVIA, Avocat
Buna ziua,

Cererea de apel poate fi trimis prin posta, prin scrisoare recomandata, ce are continut declarat.
De asemenea, aceasta poate fi transmisa prin e-mail, sau fax.
Va sugerez sa o trimiteti prin scrisoare recomandata.

Recomandat prin posta cu confirmare primire,curier.
Mulțumesc mult, tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)
Doresc să contest o amendă, am formulat plângerea dar nu pot ajunge să o depun personal. o poate depune tatăl meu sau trebuie să merg eu? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Doresc sa contest o amenda primita de catre Politia locala, am formulat plangerea insa nu pot ajunge sa o depun personal, fiind studenta. Este ... (vezi toată discuția)
Apel prin posta?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu pot trimite prin curier o cerere de apel avand in vedere ca procesul s-a judecat in alt oras? sau trebuie sa ma duc personal? (vezi toată discuția)