avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot contracara un \"concurent\" care ma denigreaza ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot contracara un "concurent" care ma denigreaza dar fara sa-mi spuna numele

Buna ziua

Am o problema si sper sa ma puteti ajuta cu o trimitere legala sau o portita:
Sunt PJ si deti o firma de import si distributie cosmetice precum si un magazin online. Pt. "reclama" am produse puse la vanzare pe diferite situri

Sunt singura persoana de pe un site care are anumite produse la vanzare in care explic faptul ca preturile nu includ TVA si transport, iar timpii de asteptare pot fi de 1-2 saptamani pana la livrarea produsului.
Un utilizator expune urmatorul mesaj:
CE NE FACE LIDERI DEPIATA E FAPTUL CA NU CEREM CA RESTUL VANZATORILOR CE ASCUUND IN SPATELE PRETULUI MIC, 24% TVA + TAXE DE TRANSPORT EXORBITANTE, DE PANA $200USD , SI 2 SAPTAMANI DE ASTEPTARE.

(SUNT MULTI USERI CE AU SPRE OFERTE DIFERITE LOTURI, SI PROPUNERI CU UN INCEPUT DE PRET MIC. DAR LOATI IN CALCUL FAPTUL CA AVETI DE PLLATA 24% TVA, SI TAXE DE TRANSPORT ENORME! IAR MULT TIMP DE ASTEPTAT, FARA GARANTIA DE A PRIMII PRODUSELE ASTEPTATE! DESEORI SUNT EXPIRATE, DETELIORATE, ORI AVETI PARTE DE NUANTE URATE, SI CATEGORII INUTILE.)

O alta problema este ca, acest utilizator este persoana fizica si vinde la negru asa ca nu vorbim pe acelasi canal.

Ce pot face in situatia de fata?

Va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Importul de produse de make-up ale unor branduri deja existente aici, este ilegala? ina_enache ina_enache Buna ziua. Astazi vin cu o intrebare la care am primit raspunsuri contrare in ultima perioada. Detin un mic magazin de cosmetice si as dori sa ma extind. IN ... (vezi toată discuția)
Probleme cu site-ul de achizitii online adelinel adelinel Buna seara. As dori sa va intreb si eu ceva in legatura cu [editat - site de achizitii online]. Am un cont creat pe [editat - site de achizitii online] si ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar vanzari online mihaiv2 mihaiv2 Buna ziua, Am o situatie cel putin interesanta, astfel ca voi fi chiar placut impresionat sa gasim impreuna o solutie. Situatia este urmatoarea: Firma ... (vezi toată discuția)