avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie alimentara din Germania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie alimentara din Germania

Cum pot afla veniturile fostului sot din Germania?Acum 2 ani i-am deschis proces pentru pensia datorata copilului meu in varsta de 7 ani.La cererea instantei,avocatul sau a adus o adeverinta falsa(era eliberata de tatal fostului sot care este asociat la firma unde lucreaza in prezent paratul)din care rezulta ca acesta are doar 600 euro salar.Eu nu pot dovedi ca nu este asa pana nu am adeverinta de salar oficiala.Instanta din orasul meu mi-a spus ca poate trimite adresa oficiala dar nu stie carei institutii din Germania sa se adreseze.Fostul sot locuieste in Bruchsal,districtul Karlsruhe,Germania.
Multumesc anticipat
Lavinia
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 26 August 2004
poate un prim pas catre ambasada germaniei la bucuresti n-ar fi gresit; vezi ce poti obtine de la ei, cauta cai cat mai oficiale in demersul tau: cererea datata, cu nr. de inregistrare, termen legal pentru raspuns; daca ei nu sunt in masura sa te ajute, cine o poate face, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara din germania anonim anonim Cum pot afla veniturile fostului sot din Germania?Acum 2 ani i-am deschis proces pentru pensia datorata copilului meu in varsta de 7 ani.La cererea ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Pentru aflarea veniturilor din Germania ale fostului sot,pentru pensie alimentara la 1 copil de 7 ani,am fost sfatuitasa ma adresez Ambasadei Germaniei.Am ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara germania lavinia: fostul sot este cetatean german,locuieste in Bruchsal,districtul Karlsruhe,ii cunosc adresa,locul de munca,totul despre el dar adeverintele eliberate ... (vezi toată discuția)