avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... resituire taxa timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

resituire taxa timbru

cererea de restituire tx timbru este ca o cerere de chemare in judecata ? o alta actiune? imi va da termen de judecata? trebuie sa fac copii de pe chitantele din dosar sa le atasez cererii? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Olimpiu Hornaru , Avocat 15:11, 29 Iulie 2011
Aveti in vedere restituirea taxei judiciare de timbru sau recuperarea contravalorii acesteia sub forma cheltuielilor de judecata la cel cu care v-ati judecat?
Daca exista temei pentru restituire faceti o simpla cerere prin care solicitati sa vi se restituie chitantele in original; cu adresa instantei si chitantele originale mergeti la autoritatea la care le-ati achitat s solicitati restituirea.
este vorba de o taxa achitata intr-un dosar de pensie de intretinere si o consider nedatorata
taxa de timbru nu e asa usor de obtinut dupa cum scrie aici.si au alerg dupa ea si sint mai multe de spus.si la financiar mai multe de sus.si cererile intr-un fel facute.
mergeti singurel la autoritati si va va fi mai bine.
fata de valoarea pe care ai platit-o, merita "deranjul" ?
sau ai platit la valoare ?
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare recuperare taxa de timbru bmv.8181@yahoo.com bmv.8181@yahoo.com Am avut un proces de executare, am platit o taxa de timbru in valoare de 252 lei...am castigat procesul in cat timp mi se restituie taxa de la depunerea ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa judiciara de timbru iojamaria iojamaria O persoana fizica a achitat in iulie 2013 o taxa judiciara de timbru, pentru o actiune de constatare de proprietate. Taxa s-a platiti la primarie, apoi 30 % , ... (vezi toată discuția)
Contestaţie la executare castigata, restituire taxa timbru m_m m_m Buna ziua, Am castigat contestatia la executare inceputa de kruk, iar in hotarare specifica ca se anuleaza toate actele de executare. Atat. Fara cheltuieli ... (vezi toată discuția)