avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde se judeca urmatoarea problema
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde se judeca urmatoarea problema

Buna ziua!
As avea o intrebare: unde se judeca procesele care au ca scop recuperarea unei sume de bani imprumutata cu Contract notarial dar in care persoana imprumutata nu a mai returnat banii? La Judecatoria de Sector, la Curtea de Apel, la Tribunalul Bucuresti? Si la ce sectie (daca este cazul).
Va multumesc
Daca este un contract de imprumut autentificat care reprezinta titlu executoriu nu trebuie sa va mai judecati. Solicitati judecatoriei sa il investeasca cu formula executorie apoi adresati-va unui executor judecatoresc in vederea recuperarii sumei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturi bani, recuperare BACOS BACOS Daca ai imprumutat o suma de bani unei persoane pe baza de contract notarial unde este stipulat ca > in cazul nerestituirii imprumutului la termenul ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut cu garantie imobiliara intgril intgril Buna ziua!am imprumutat niste bani unui prieten si am facut un contract de imprumut cu garantie imobiliara.In cazul in care nu imi returneaza suma pana la data ... (vezi toată discuția)
Imprumut bani cu titlu executoriu fara garantii johnnydls20 johnnydls20 buna ziua. va rog, daca aveti amabilitatea, sa imi raspundeti si mie la cateva intrebari. in urma cu ceva vreme (cand inca nu venise criza si la noi in tara) ... (vezi toată discuția)