avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare ITM

daca am angajati si nu apare la ITM ca angajat (nu-l am in programul Revisal),cum sa fac sa-l duc si care este amenda
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 30 Iulie 2011
Amenda este intre 2000 - 5000 lei ... il puteti transmite prin REVISAL , sub riscul sanctionarii.
In Revisal trebuie sa fie toti angajati? cei vechi si noi
1. In Revisal trebuie inregistrati toti salariatii existenti la data de 31.12.2006 si in continuare, conform HG 161/2006 privind întocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor.
2. Cititi macar acum HG 500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor care se aplica de la data de 01.08.2011 si intrati in legalitate.
gica1 a scris:

In Revisal trebuie sa fie toti angajati? cei vechi si noi

In REVISAL trebuie sa apara mai intai salariatii activi la 31.12.206 si apoi angajarile, modificarile , incetarile de c.i.m. ale salariatilor acelei societati aparute dupa 01.01.2007.
in cazul decizilor de demisie ,la ITM se duce dupa operarea in Revisal / trebuie si copie dupa decizie la ITM

Alte discuții în legătură

Registre electronice Miruna SRU Miruna SRU Buna ziua, Dragi colegi voi mai stiti ceva de obligativitatea registrelor electronice de la 1 ian.2007? Noua la ITM ne dau numai raspunsuri confuze si nu as ... (vezi toată discuția)
Contract de munca neinregistrat in revisal danaflo danaflo Buna ziua. In perioada 08.2005-08.2006 am lucrat la o firma x, cu contract de munca, insa nu mi-au deschis carte de munca. La plecare, mi-au dat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Problema revisal tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca in revisalul conform HG 500/2011 salariul trebuie completat de la angajarea salariatului sau doar modificarile aduse ... (vezi toată discuția)