avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interval orar la contract cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interval orar la contract cu timp partial

Daca am un salariat care lucreaza cu 4 ore/zi pot sa specific in actul aditional ca lucreaza intre orel 08-12, 12-16, 16-20???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 7 Martie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, trebuie sa specificati si intervalul orar indiferent ca este CIM cu timp integral sau partial.
Pe acelasi contract de munca sa lucreze 4 ore/zi in intervalul 8-12 sau 12-16 sau 16-20, la cele cu timp integral nu se specifica intervalul orar in care lucreaza.
MIRELAIONICA a scris:

...la cele cu timp integral nu se specifica intervalul orar in care lucreaza.


1. Asta ati scos-o de la dvs.
2. Pe CIM, la H.Durata muncii, si la norma iontreaga si la fractiune de norma aveti lit.b) care spune: Repartizarea programului se face dupa cum urmeaza...
3. In CIM se trec toate intervalale orare in care poate lucra salariatul respectiv.
Nu am scos-o eu , ci un dl. de la Inspectia Muncii, pe mine ma interesa la cele cu timp partial daca pot sa trec mai multe intervale in care lucreaza.
Puteti trece mai multe intervale de timp , insa trebuie sa specificati si ziua ... de exemplu, luni de la 8.00 - 12.000 , marti de la 12.00 - 16.00 etc.
Nu aveti cum sa specificati toate intervalele de timp odata.

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe timp partial Monici Monici Buna ziua, La noi in firma, s-a pus problema angajarii unei persoane cu CIM pe timp partial - toate bune si frumoase. Insa, acea persoana va lucra in ... (vezi toată discuția)
Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru adaugat in cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! CIM intocmite pana acum - faceau trimitere, in ceea ce priveste programul de lucru - la Regulamentul intern. Dupa intrarea in vigoare a OUG, ... (vezi toată discuția)