avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Interval orar la contract cu timp partial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Interval orar la contract cu timp partial

Daca am un salariat care lucreaza cu 4 ore/zi pot sa specific in actul aditional ca lucreaza intre orel 08-12, 12-16, 16-20???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 7 Martie 2013
Alta problema: inregistrez un contract cu 4 ore/zi si la repartizarea timpului de lucru imi scrie 2 ore intre 07-09 si 2 ore intre 16-18, este corect?????
Da , este corect ... cele 4 ore/zi au fost repartizate in mai multe intervale de timp ...
MIRELAIONICA a scris:

Nu am scos-o eu , ci un dl. de la Inspectia Muncii, pe mine ma interesa la cele cu timp partial daca pot sa trec mai multe intervale in care lucreaza.



In contractul de munca la durata muncii specificati nr. de ore prestate/zi/saptamana ,respectiv 4/20 si la modul de repartizare ore/ zi consemnati 7-9;16-18
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului,indiferent de tipul de contract.
Bună ziua,
Am un CIM cu timp parţial 16 ore/lună în datele de 3 şi 23 ale lunii cu un salariu de 71 lei (fără nici un spor). Întrebarea mea este dacă aceste date de 3 şi 23 ale lunii vor fi î zile de week-end nu ar fi trebuit să am şi un spor de week-en în acel CIM?
Vă mulţumesc!




Am bănuit eu, vă mulţumesc!
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
MIRELAIONICA, utilizator
Daca pica in zile de repaus saptamanal, atunci se va acorda si un spor la salariu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe timp partial Monici Monici Buna ziua, La noi in firma, s-a pus problema angajarii unei persoane cu CIM pe timp partial - toate bune si frumoase. Insa, acea persoana va lucra in ... (vezi toată discuția)
Cim timp partial comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, as vrea sa stiu cum se procedeaza cu un CIM cu timp partial , adica 3 zile /saptamana cate 8 ore = 24 ore/saptamana. In Cim se specifica timpul de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru adaugat in cim carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! CIM intocmite pana acum - faceau trimitere, in ceea ce priveste programul de lucru - la Regulamentul intern. Dupa intrarea in vigoare a OUG, ... (vezi toată discuția)