avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CRED CA AM GRSIT UN PIC. AM PROBLEME CU PERMISUL, VA ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CRED CA AM GRSIT UN PIC. AM PROBLEME CU PERMISUL, VA ROG AJUTATI-MA

SUNT INTR-O SITUATIE DELICATA. AM BAUT M-AM URCAT LA VOLAN SI AM INTRAT INTR-UN SANT CU MASINA. SUNT SINGURA VICTIMA , NU SUNT PAGUBE MATERIALE IN AFARA DE MASINA. ASTA SE INTAMPLA IN MARTIE 2008. DEOARECE AM FAOST IN COMA SI IN STARE DE INCONSTIENTA DIN CAUZA LOVITURILOR (NU DIN CAUZA ALCOOLULUI) NU MI S-AU PUTUT RECOLTA PROBE DE SANGE IMEDIAT DUPA ACCIDENT. 1 PROBA S-A LUAT LA 1 ORA JUMATATE DE LA PRODUCEREA ACCIDENTULUI SI A IESIT 0,65 SI A 2 LA O ORA DUPA PRIMA, 0,55. AM INTELES CA TREBUIE FACUT UN CALCUL RETROACTIV LA MINA MIN0VICI. EU NU AM CERUT ACEST CALCUL SI POLITIA RUTIERA MI-A ZIS CA NU AU TRIMIS DOSARUL LA RECALCULARE PENTRU CA MAI TREBUIE O DECLARATIE. DACA ACEST CALCUL DUREAZA 3 LUNI IAR EU STAU DEJA DE 5 FARA PERMIS SI REZULTATUL VA VENI SUB 0,8 NU IMI BAG UNGHIA IN GAT CA AM TOCIT LA PAPUCI SI ADIDASI TOATA VARA. VA INTREB CE POT FACE IN ACEST CAZ CUM POT SCAPA CU O ALCOOLEMIE SUB 0,8 SI DACA IMI POT LUA PERMISUL INAINTE DE FINALIZAREA DOSARULUI.
Cel mai recent răspuns: Lucian Dumitrescu , Consilier juridic 12:54, 21 August 2008
Va rog sa nu scrieti numai cu majuscule, e extrem de obositor de citit si constituie o incalcare a regulamentului de postare. Multumesc.
I-mi cer scuze, nu am stiut
din cate stiu eu sunt obligati sa iti dea dovada ... inlocuitoare pana la finalizarea anchetei .. dovada fiind prelungita cu cate 15 zile .. dute la politie si vb ca sunt obligati ..
fa o contestatie in instanta referitor la tergiversarea trimiterii dosarului la Mina Minovici si solicita ca pana la clarificarea situatiei sa ti se dea permisul de conducere. Nu iti garanteaza nimeni ca procedura la Mina Minovici la dura mai putin. Pana la urma e vina politistilor ca nu au recoltat probe de snage imediat dupa producerea accidentului. Nu esti tu vinovat ca ei se misca greu...actiune in instanta e singura solutie de urgentare a rezolvarii problemei tale..parerea mea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie de 0,65? BENNY82 BENNY82 Dupa ce am consumat alcool, m-am urcat la volan si m-am rasturnat cu masina intr-un sant. Am fost sigura victima si mi-a iesit o alcoolemie de 0,65 dupa 2 ore ... (vezi toată discuția)
Cât îmi mai poate fi reținut permisul pentru alcool la volan? Ursache Victor Ursache Victor Buna seara , in data de 30.07.2017, in urma unei razii a poliției am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotest care a ieșit pozitiv mai exact ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,81 cassanova_rik cassanova_rik la ora 22 am intrat in gard cu masina ....la 23si 20 de minute am suflat in etilotest si mi aiesit 0,81in aer si la 23si 42de minute mi sa recoltat prima proba ... (vezi toată discuția)