avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit,CAS,cass?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit,CAS,cass?

In urma disponibilizarii colective, din motive care nu tin de persoana salariatului, persoana disponibilizata are dreptul la 6 salarii a cate 670 ron,conform ccm,din fondul de salarii.
- ce retineri se vor face din aceste salarii,in ce procent si care este baza legala?
-daca aceste salarii nu au fost acordate la data disponibilizarii si se vor acorda esalonat voi beneficia de somaj?
-este legal sa nu fie acordate aceste plati compensatorii la data disponibilizarii ci esalonat timp de 6 luni?
Multumesc pt ajutor si scuze daca nu am postat intrebarea in subforumul corespunzator.

Alte discuții în legătură

Disponibilizare vasilescumarius vasilescumarius va salut ,va prezint o situatie si va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez . - am fost instiintat de catre comp la care lucrez ca nu mai au nevoie de mine si ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari colective opetru opetru De la 1 sept in unitatea noastra se vor face disponibilizari colective,care prevad conform CCM plata intre 3-6 salarii compensatorii catre cei disponibilizati. ... (vezi toată discuția)
In ce situatii se dau salarii conpensatorii? Kinanna Kinanna Buna seara, Am auzit ca sunt sit in care angajatorul poate plati salarii comp 2-3 ... In ce sit se dau salarii compensatorii? Ce hartie trebuie sa ... (vezi toată discuția)