avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Declararea reala a veniturilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Declararea reala a veniturilor

Fostul meu sot ( navigator) pleaca prin aceeasi agentie de crewing , inregistrata in Romania, de foarte multi ani si pentru a demonstra ca nu plateste pensia la venitul real am depus la dosar contract tradus si legalizat din care reiese clar cat are salariu in euro , cat diurna si cat sporuri. Si totusi politistului i-au dat cei de la firma doar venitul in euro. Au voie sa faca asa ceva? Ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 09:51, 30 Iulie 2011
la stabilirea pensiei de intretinere se au in vedere numai veniturile cu caracter de stabilitate, nui si diurnele sau eventuale sporuri care nu au caracter de continuitate si nu s-ar putea lua in calcul constant, de acea au dat venitul in euro
Eu am spus ca in contract sunt trecute sumele distinct, salariu, diurna, sporuri si pe mine ma intereseaza doar venitul de natura salariala, care reprezinta oricum trei sferturi din castigul lui.
Nu pricep de ce nu ma intelege nimeni ca scrie clar in contract ca are salariu in euro, diurna e treaba lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor Gabriel Nicu Gabriel Nicu buna seara.caut hotararea guvernamentala sau legea in care se specifica faptul ca salariul marinarilor este cu titulatura de diurna si nu se poate folosi in ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere copii navigator Livica Livica Daca pe acest forum intra doamne care au fost casatorite cu navigatori, as avea nevoie de un sfat referitor la venitul din strainatate, care brusc se ... (vezi toată discuția)
O firma straina inregistrata in romania are voie sa nu declare tot venitul angajatilor? Livica Livica Firma la care este angajat fostul meu sot , ca navigator, se numeste XXXRomaniaLTD. Are sediul in Constanta si dupa cunostintele mele este inregistrata in ... (vezi toată discuția)