Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ?
Ce poate fi facut in acest caz ?
Este vorba de denunt calomnios de constituire grup infractional, instigare la fals si uz de fals, formulat de un fost procuror si sotia sa, (actualmente avocat). Denuntul a fost cercetat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Teritoriala, concluzionand ca faptele nu se confirma...
Se pare ca acesta a formulat acelasi denunt si in numele altei persoane, dar care nu recunoaste denuntul, cu toate ca si acesta a fost cercetat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Teritoriala, concluzionand ca faptele nu se confirma...
Corb la corb...???
Aveti posibilitate de a formula plangere penala la procurorul ierarhic superior al celui care a dat solutia , in termen de 20 de zile sau daca nu vi se raspunde in alte 20 de zile de catre seful procurorului care a dat prima solutie sa va adresati instantei de judecata.
Toate actele de urmarire penala pot fi contestate in temeiul art.275-278 c.pr.pen
In timpul acesta nu au dat nici o solutie plangerii mele !! Stau si astept de 2 ani si 4 luni ! Am facut 3 interventii din care doua scrise, dar nimic....
Aveati posibilitatile aratate de mine mai sus , sa va adresati in termenele legale primului procuror sau instantei de judecata.
Dupa atata timp , nu prea mai aveti ce intreprinde.
Parerea mea este , ca in limita posibilitatilor financiare , sa va adresati unui avocat care sa va ajute
Ce urmeaza?
liviuu
Care este parcursul unei plangeri penale?
plangere penala, - organ de cercetare (politist), - rezolutie procuror, - contestatie rezolutie la prim-procuror, - ... (vezi toată discuția)