avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata rezolvare plangeri penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata rezolvare plangeri penala

Cunoasteti cazuri de plangeri penale nerezolvate in mai mult de 2 (doi) ani si 4 (patru) luni, cu toate interventiile posibile ?
Ce poate fi facut in acest caz ?
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
ContSters210520, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 23:45, 12 August 2011
Ar fi util sa precizati despre ce infractiuni este vorba.
Este vorba de denunt calomnios de constituire grup infractional, instigare la fals si uz de fals, formulat de un fost procuror si sotia sa, (actualmente avocat). Denuntul a fost cercetat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Teritoriala, concluzionand ca faptele nu se confirma...
Se pare ca acesta a formulat acelasi denunt si in numele altei persoane, dar care nu recunoaste denuntul, cu toate ca si acesta a fost cercetat de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Teritoriala, concluzionand ca faptele nu se confirma...
Corb la corb...???
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2011
ContSters210520, utilizator
Aveti posibilitate de a formula plangere penala la procurorul ierarhic superior al celui care a dat solutia , in termen de 20 de zile sau daca nu vi se raspunde in alte 20 de zile de catre seful procurorului care a dat prima solutie sa va adresati instantei de judecata.
Toate actele de urmarire penala pot fi contestate in temeiul art.275-278 c.pr.pen
In timpul acesta nu au dat nici o solutie plangerii mele !! Stau si astept de 2 ani si 4 luni ! Am facut 3 interventii din care doua scrise, dar nimic....
Aveati posibilitatile aratate de mine mai sus , sa va adresati in termenele legale primului procuror sau instantei de judecata.
Dupa atata timp , nu prea mai aveti ce intreprinde.
Parerea mea este , ca in limita posibilitatilor financiare , sa va adresati unui avocat care sa va ajute

Alte discuții în legătură

Recurs n.u.p mancipri mancipri se poate face recurs la solutia de n.u.p. data de parchet . daca da ....unde !? (vezi toată discuția)
Ce urmeaza? liviuu liviuu Care este parcursul unei plangeri penale? plangere penala, - organ de cercetare (politist), - rezolutie procuror, - contestatie rezolutie la prim-procuror, - ... (vezi toată discuția)
Procedura si termene contestare n.u.p. ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua! Am primit azi o rezolutie de neincepere a urmaririi penale la o plangere formulata de mine. Inteleg ca am la dispozitie 20 de zile pentru a ... (vezi toată discuția)