avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Taxa solicitata de medicul de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Taxa solicitata de medicul de familie

buna ziua,as dori sa stiu in baza carei legi atunci cand mergem la medicul de familie ptr o simpla stampila,(viza unui concediu medical de la alt medic) acesta imi percepe taxa de 5 lei/concediu,fara a-mi da chitanta macar,este normal va rog?!!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 15:06, 30 Iulie 2011
Nu exista baza legala,sistemul de coplata nu a intrat in vigoare. Si chiar daca intra,pentru orice ban consumat din plafonul prestabilit ar trebui sa existe justificare.
Intrebati direct medicul de familie pe ce baza va solicita plata respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de la medicul de familie pentru somaj ENGFULL ENGFULL pt a beneficia de somaj trebuie sa fii apt de munca ... clar adeverinta de la medicul de familie aici am o nelamurire - se plateste ? cat ? ( unii percep ... (vezi toată discuția)
Plecarea in strainatate a minorilor numai cu un parinte !!! Izabella_Bianca Izabella_Bianca Buna ziua !! Am si eu o intrebare la dvs. In caz ca sotia este in Spania ce acte ar trebui pentru a merge cu 3 copii ( 2 minori 16 si 10 ani si 1 major ) in ... (vezi toată discuția)
Un somer poate beneficia de asistenta medicala? riana22 riana22 Un somer poate beneficia de asistenta medicala de la stat sau trebuie sa mearga numai la privat contra cost?? (vezi toată discuția)