sotia mea lipseste de acasa de o luna in timp in care eu am ramas cu copilul in apartament . ea nu imi raspunde la telefon nici la mesaje iar eu nici nu stiu unde sta recet am fost nevoit sa plec din tara doua zile neputind lua legatura cu ea am vrut sa las copilul cu fratele meu ,la apelul copilului ma sunat sotia zicind ca ramine ea cu el in aceasta perioada iar la intoarcerea mea am observat ca si-a luat hainele si chiar si unele obietce din casa care nu erau numai ale ei si a plecat .la intoarcerea mea am gasit doar copilul acasa
baiatul nostru are doar 13 ani
Abandonul de familie se pedepseste in cazurile prevazute de art. 305 CP, la lit. a) si b) cu inchisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amenda, iar in cazul prevazut la lit. c) cu inchisoare de la 1 la 3 ani sau cu amenda.
Codul Penal actual este inca in vigoare, trebuie sa formulati plangere prealabila.
Nu ne dorim sa postati mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editati mesajul anterior (in cele 30 de minute cat puteti edita mesajul).
Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.