avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce sa fac ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce sa fac ?

am muncit 4 ani in spania timp in care am trimis bani in fiecare luna acasa in contul sotiei mele . mentionez ca am fost plecat pentru un trai mai bun si pentru a plati o locuinta cumparata in leasing m-am intors in tara de mai putin de un an la care sotia mea vrea sa divorteze motivul fiind dupa spusele ei ca nu ne mai intelegem de mai bine de o luna zice ea ca depus actele de divort si e plecata din casa pe motivul ca nu mai poate trai cu mine sub acelas acoperis eu inca nu am primit instintarea de prezentare la divort .eu am ramas cu copilul in apartament . in urma cu ceva timp nu vroiam sa divortez dar acum vad ca nu mai este nici o modalitate de impacare
sincer nu as dori sa pierd locuinta dearece am muncit pentru ea iar din partea ei nu vad nici un pic de bunavointa
ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: cioban dumitru say , utilizator 17:49, 29 Iulie 2011
In prezent locuinta este achitata integral?
din pacate nu iar contractul de leasing e tot pe numele sotiei deoarece eu deja plecasem in spania
din pacate dupa 4 ani sunt platite doar 44 de rate
Dupa ramanerea definitiva a hotararii de divort, in procesul de partaj solicitati atribuirea catre dvs. a beneficiului contractului de leasing. Chemati si societatea de leasing in proces, solicitand instantei obligarea acesteia sa treaca contractul pe numele dvs.
Va trebui sa-i platiti sotiei contravaloarea a 1/2 din ratele achitate pana la momentul despartitii in fapt.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator
da
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare cioban dumitru say cioban dumitru say sotia mea lipseste de acasa de o luna in timp in care eu am ramas cu copilul in apartament . ea nu imi raspunde la telefon nici la mesaje iar eu nici nu stiu ... (vezi toată discuția)
Problema interesanta mihaigaby mihaigaby Sint casatorit de 17 ani avem impreuna un baiat de 17 ani. Nu mai sintem impreuna de 7 ani de cind sotia e plecata in Spania la lucru rezidenta etc. Am ... (vezi toată discuția)
Divort care implica un copil angheldanielalaura angheldanielalaura Buna seara,numele meu este Ifteme Daniela Laura sunt casatorita de 4 ani si 3 luni dar toata relatia mea cu sotul este de 9 ani si 3 luni,in urma cu aproape 2 ... (vezi toată discuția)