avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problema interesanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problema interesanta

Sint casatorit de 17 ani avem impreuna un baiat de 17 ani. Nu mai sintem impreuna de 7 ani de cind sotia e plecata in Spania la lucru rezidenta etc. Am convenit de comun acord sa divortam cind inplineste copilul majoratul. Bunuri comune de impartit nu avem. Ea intretimp a stat in concubinaj cu un roman cu care au cumparat o casa pe care tipul x a trecut-o numai pe numele lui sa nu iasa incurcaturi la divortul cu mine :) Ex nevasta a venit acum vreo 4 ani in romania si si-a schimbat domiciliul la casa pe care au cumparat-o impreuna (in acte e trecut doar el). Intretimp s-au certat si s-au despartit.

Intrebare Ea mai poate sa aiba ceva pretentii la casa?? Pe mine nu ma interesaza. Da ea a muncit atitea ani aiurea acolo.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:47, 2 Noiembrie 2009
nu cred ca poate avea vreun drept din casa aceea. este si guvernata de legea spaniei si nu pot sa-mi dau seama
=D> am inceput cu aplauze si voi incheia cu aplauze.Chiar daca v-a lasat si nu mai locuiti impreuna de 7 ani si mai doriti sa si divortati, va mai ganditi la "saracuta" de ea...:hm: cat a muncit si ce beneficii are? Da, se vede ca nu va intereseaza...;) Inseamna ca o reprimiti acasa, va impacati si mergeti mai departe pana la batranete..., nu? oricum, ea nu are parte in casa respectiva si e greu de demonstrat aportul ei acolo.Daca nu e asa cum zic eu, scuze, dar mie asa mi se pare...=D>
Casa a fost cumparata de ei in romania cu bani cu care au muncit ei in Spania. Ca aveau tarheta sau cum ii spune ca eu am umblat pentru acte. Si nu se poate demonstra ca au stat impreuna au muncit (nu la negru) in acelas loc. Informatile le stiu de la fiul meu. A fost la mine in casa am si baut cu sogorul. Atita i-am transmis uneori ca daca da in fiul meu sa uite ca a stat in romania.
felicitari pentru comportament=D>.Daca imobilul e in Romania, sa promoveze actiune prin care cere sa fie despagubita cu ce a cheltuit pentru casa.Atentie, doar ce poate dovedi...daca nu are chitante, facturi, alte acte pe numele ei, slabe sanse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dora40 dora40 [ editat de moderator-scrierea cu majuscule contravine regulamentului de postare] eu ca mama traiesc in spania cu 3 copii din care unul minor ,prin abandore ... (vezi toată discuția)
Sunt divortat de 12 ani si traiesc in concubinaj de 10 ani. concubina ... tudor_11 tudor_11 sunt divortat de 12 ani si traiesc in concubinaj de 10 ani. concubina aste vaduva de 14 ani, sotul decedat in accident de munca in spania,ea avand pensie de ... (vezi toată discuția)
Nedumerire Gheorghe @21 Gheorghe @21 Eu e ram in israel in anii-\'95-98 nu neg ca nu am avut relatie cu ea in anul1997 luna martie si pina am plecat in luna iunie nu a spus ca a ramas ... (vezi toată discuția)