Eu e ram in israel in anii-'95-98 nu neg ca nu am avut relatie cu ea in anul1997 luna martie si pina am plecat in luna iunie nu a spus ca a ramas insarcinata Nicodata si plus de asta nu a avuto niciodata simtome ,La 3 luni se cunoaste+de asta din primele zile .iar Eu aflu cu 2 zile innainte de a naste si Eu in acel timp e ram in israel 13 ianuarie iesirea din spital nu mi-a aratat-o. Cind s-a nascut copilul a stat la incubatore in perfuzie,Eu Stiu ca,copii la 7 luni stau la incubator . La alti prieteni de a ei a Spurs "nu ai mai vazut copii la 7 luni si sa spui ca are 9!". Am venit in luna august am trecut copilul le numele meu si Pe urma ma casatoresc cu ea ,am plecat innapoi in israel pina in anul 2000 am cumparat casa.Ca omul cind vine de departe, ea spune " plec la mama" sau" ce crezi ca sunt protesta sa fac copii cu tine "....ea a plecat in Spania la capsuni dupa doua luni a venit gravida ca antretinut relatii extra cu un marochin si a cerut divort finalizat in 3 luni .A luat baiatul in spania timp de 17 ani nu am stiut nimic de el,anul trecut am luat legatura cu el prin intermedia Facebook ca o duce rau de tot marochinul la invatat cu droguri,l-am trimes in romania.Mentionez de la divort in 2002 si pina la ora actuala stau in italia Eu sunt rezident cu drepturi depline .Îi fac bilet in romania merge acasa acolo incepe probleme cu vicini din bloc ajung si Eu Fac buletin pe adresa ca nu a avut niciodata pina la ani 21 am anuntat fostii socrii ca vreau sa fac test de paternitate ei nu sunt de acord au unceput cu amenintari . Cind a auzit ca vin acasa ia facut bilet pt spania si pe urma spune ca el nu are sa mai calce in romania mai ales la adresa mea,bine pina aici .... ajunge aviz postal pentru ridicarea card de sanatate, trimet foto cu Messenger la fosti socrii . Ei spun ca e plecat si el de fapt era in oras cu prieteni lui . Dece nu-lasa sa faca testul de paternitate!Au ceva de ascuns la treaba asta.... stiu ca prin instanta se plateste mai mult la rezultat iar rezultatul trebuie sa fie99.99 la suta
Și dacă l-ar lăsa cine ziceți că nu-l lasă, dvs. ce veți face cu testul acesta?
Fiindcă numai printr-o hotărâre judecătorească poate fi înlăturată paternitatea.
Ce pot face
horisti
buna am o mare problema va rog sa ma ajuta-ti sint mama a 2 copii primul a fost cu fostul meu sot, am divortat de el si dupa o aventura am ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)