Buna ziua! As vrea va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns sigur pentru ca ma aflu intro situatie foarte grea.Mam despartit de sotul meu in aprilie 2010 mai exact nu mai locuim impreuna din aprilie 2010 mentionez asta pentru ca defapt neam despartit cu cel putin o luna inainte de a parasi amindoi casa in care locuiam iar casa unde locuiam noi si cei doi copii care ii avem in virsta de 5 si 6 ani iam dus in rominia si iam lasat sub ingrijirea parintilor mei pentru ca nu aveam alta posibilitate sa ramin in spania inpreuna cu cei doi copii aveam prea multe datorii care mi le-am facut intretinind copii aici in timp ce locuiam cu sotul pentru ca el nu mia mai dat bani pentru intretinerea celor doi copii din momentul in care am luat hotarirea ca nu mai puteam trai cu el asa si iam spus ca voi divorta binenteles ca ma jignea mereu in toate felurile pentru ca incepusem sa merg la lucru si sa cistig ceva banuti pentru a ma intretine eu si copii . mentiones ca el mai niciodata nu a stat cu copii spun asta pentru ca de multe ori a trebuit sa ma duc in rominia la parintii mei sa avem unde sta si a trebuit si acolo sa ma descurc mai mult singura financiar pentru ca el nu putea sa trimeata mai niciodata banii pentru intretinerea copiilor iar cind ma aflam eu si copii la el in spania nu petrecea intro zi cu copii decit o ora pentru ca dupaceea incepea sa il deranjeze prezenta lor si incepea sa strige mereu la ei si sai pedepseasca pentru cea mai mica miscare sau sunet care il scoteau . In continuare in luna octombrie2010 am introdus decizia de divort pastrare nume si custodia copiilor la inceput a fost de acord sa imi lase custodia copiilor dar a fost de acor pina in ziua prezentari la tribunal iar in fata judecatorului a spus ca el nu este de acord cu custodia copiilor sa mio lase si a cerut sa ii acorde timp pentru asi pune un avocat sa stabilit data urmatorului proces iar eu mam prezentat dar el nu sa prezentat si nici avocatul care trebuia sa il aive procesul a mers in continuare iar eu acum trebuie sa ma prezint cu un martor , el vrea sa iave custodia copiilor dar sa nu stea el cu ei ci parintii mei ,eu ma aflu in spania decind mam despartit de el am muncit ca sa pot intretine copii mai departe si sa pot plati toate cheltuielile de judecata care mau costat pina acum 1000 euro in rominia nu puteam sa rezolv aceste probleme si altele cheltuieli care au fost pe parcurs. intre timp dupa despartirea de fostul sot am cunoscut un barbat spaniol si avem o relatie foarte buna si locuim impreuna de aproape un an ne iubim foarte mult si vrem ca intro zi sa ne casatorim el ma sprijinit foarte mult in problemele care le am si a fost alaturi de mine in cele mai cumplite momente din viata mea va spun asta pentru ca sufar foarte mult ca nu pot sa fiu cu copii mei si sa mi se interzica sa fiu cu ei acum cin in sfirsit pot sa am o viata normala si o familie normala si vreau sa simta si copii mei ca sunt fericiti . Din partea fostului sot primesc numai amenintari ca daca voi cistiga custodia copiilor si ii voi lua in spania el ma omoara si posibil ca nu o va face el personal ci va pune pe cineva sa ma omoare mereu ma ameninta asa dar eu lupt pentru copii mei si trebuie sa fiu alaturi de ei cum am fost si pina in ziua cind am fost nevoita sa ii las cu parintii mei fostul sot ma ameninta ca el are dovezi ca eu sunt cea care sia abandonat copii si pe el pentru alt barbat adica pentru actualul cu care sunt nu este adevarat eu lam cunoscut in timpul cind locuiam singura dar profita de ocazie si spune in instanta ca eu il insel cu alt barbat in timp ce sunt casatorita cu el . INTYREBAREA MEA ESTE DACA AM SANSE IN CEEA CE VAM POVESTIT SA CISTIG CUSTODIA COPIILOR SI DACA VOI AVEA VREO PROBLEMA AVIND ACEASTA RELATIE . EU SPER SA NU FIE O PROBLEMA . VA MULTUMESC FOARTE MULT CELOR CARE PUTETI SA IMI RASPUNDETI CU AJUTORUL RASPUNSURILOR DUMNEAVOASTRA POATE NU MAI STAU CU ACEASTA TEAMA