buna am o mare problema va rog sa ma ajuta-ti sint mama a 2 copii primul a fost cu fostul meu sot, am divortat de el si dupa o aventura am ramas insarcinata tatal biologic nu si-a recunoscut copilul dupa nastere fostul meu concubin a dorit sa recunoasca el copilul chiar daca nu a fost al lui zis si facut. dupa care am fost deacord ca si cel mic .sa locuiasca cu concubinul meu ii spania am fost la notat am semnat actele precum sint deacord sa stea copilul la tata in spania el fiind spaniol ,dupa 9 luni am creut sa il aduca inapoi in tara la mine ceea ce a si facut problema mea este urmatoarea -eu am dosar de inselaciune art 215 si am primit cu suspendare dar cu intredictie de a parasi tara mai mult de 8 zile --spaniolul ma actionat in instanta cerind stabilirea minorului la el grav este ca stie de dosarul meu si se va folosi de el in instanta ce pot sa fac sa nu imi pierd copilul,ce urmari voi avea daca se afla ca am mintit ca este el tatal celui mic si l-am recunoscut ca tata,. eu nu am bani traiesc din alocatia celor mici va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat
intrebarea mea a fost daca tatal fictiv din certificatul de nastere ar putea cistiga custodia copilului noi acum nu mai sintem inpreuna si spaniolul a inaintat aici procesul de stabilire minor , pot sa pierd copilul daca se afla ca am mintit cind l-am trecut pe spaniol ca tata pot intra la puscarie avind si celalalt.- dosar de inselaciune asta a fost intrebarea mea va multumesc mult
va multumesc foarte mult deci sa inteleg ca nu voi pati nimic chiar daca am mintit , stiti sint foarte seperiata ce ma sfatuiti sa fac el are bani si un loc de munca stabil si ma ameninta tot timpul ,pot primi un avocat din oficiu si de aceasta data, daca el prin absurd cistiga custodia pot cere stabilirea paternitati va intreb pt ca din partea lui ma astept la ori ce ,ma tot ameninta ca pot pierde copilul chiar daca nu este el tatal biologic are toate drepturile asupra celui mic va multumesc din suflet pt raspuns
doresc sa mentionez faptul ca eu cu cel mic sint ii tara si spaniolul este in spania el a deschis procesul aici ii romania
Alte discuții în legătură
Custodia copil
vooters
buna am si eu o probl loc cu sotul meu ii berlin si din motive medikcale nu pute m avea copii in martie am fost ii tara si la recomandarea unei cunostinte am ... (vezi toată discuția)