avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce ar trebui sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce ar trebui sa fac?

sotia mea zice ca a depus actele de divort in urma cu o luna jumatate de o luna a plecat de acasa iar eu am ramas cu copilul care are 13 ani recent am fost nevoit sa plec in spania pentru 2 zile am incercat sa dau de ea ca sa o intreb daca sta cu copilul in aces timp nu mi-a raspuns la telefon si nici la mesaje
sunind-o copilul de pe telefonul lui ma suna ea si imi comfirma ca ramine ea cu copilul. la intoarcerea mea gasesc ca si-a luat toate hainele si anumite lucruri si bijuteri ale noastre.
eu nu am gasit nici un dosar de divort inregistrat la tribunalsi nici nu am primit nici o citatie.
ce e de facut?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 11:02, 31 Iulie 2011
Dosarul de divort se inregistreaza la Judecatoria in a carei raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor. Acolo trebuie sa verificati.
Daca acest dosar de divort exista urmeaza sa primiti citatie si sa depuneti intampinare in care sa exprimati punctul dvs de vedere cu privire la divort.
In cazul in care sotia nu a depus cerere de divort, daca nu mai doriti continuarea casatoriei puteti depune dvs actiune de divort, in cadrul careia sa solicitati si incredintarea copilului catre dvs si obligarea sotiei la plata unei pensii de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare cioban dumitru say cioban dumitru say sotia mea lipseste de acasa de o luna in timp in care eu am ramas cu copilul in apartament . ea nu imi raspunde la telefon nici la mesaje iar eu nici nu stiu ... (vezi toată discuția)
Divort iulianbi iulianbi Dupa 14 ani,impinsa de familie,sotia mea a decis sa divorteze.Cum inca mai cred ca exista o sansa,i-am spus ca nu sunt de acord cu asta.Mi-a luat ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? cioban dumitru say cioban dumitru say sotia mea e plecata de acasa de 2 luni nu raspundea lam telefon am fost nevoit sa plec din tara 2 zile in care am reusit cu greu sa dau de ea si sa o rog sa ... (vezi toată discuția)