avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce ar trebui sa fac?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce ar trebui sa fac?

sotia mea e plecata de acasa de 2 luni nu raspundea lam telefon am fost nevoit sa plec din tara 2 zile in care am reusit cu greu sa dau de ea si sa o rog sa stea cu copilul timp in care ea si-a luat hainele si chiar si bijuteriile si a golit chiar si congelatorul , acum ma suna ea sa il las pe copil sa mearga cu ea la mare ca are o saptamina de concediu .sincer nu am incredere in ea . ea zice ca a inaintat actele de divort iar eu nu am gasit nimic .
ce ar trebui sa fac deoarece mi-e frica ca dispare si cu copilul
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:45, 4 August 2011
nu poate sa iasa din tara cu copilul fara acordul Dvs.Cat despre viitor...il vad putin in ceata,aveti mai multe variante cu privire la posibilitatile pe care le aveti la indemana in aceasta situatie,fiti mai concret(ex.ce aveti de facut cu privire la...?)
stiu ca nu poate iesi din tara dar o mama daca pleca din locuinta comuna si nu contribuie cu nimic la intretinerea copilului
eu ca si tata si sot o caut sa vb cu ea iar ea nu vrea sa vb cu mine in plus nu se intilneste cu copilul decitde 2 - 3 ori pe saptamina mai se poate numi mama ?
sincer credeam ca va vrea sa vina acasa ca si o mama macar . iar acum i-mi cere sa las copilul sa plece cu ea dupa ce a luat in lipsa mea chiar si carnea din congelator . mi se pare ca face partaj fara sa fie divortata si fara sa fiu si eu de fata . impreuna cu fratele ei
as dori sa primesc un sfat
pt ce v-a furat din casa, in masaura in care puteti dovedi ca ati avut un lucru si ea l-a luat, puteti depune in termen de 2 luni plangere pt furt intre soti.

nu pot sa va sfatuiesc sa nu lasati copilul la mare cu mama lui o saptamana, insa nu puteti fi sigur ca-l duce la mare si apoi nu sunteti sigur ca-l aduce inapoi. daca veti dori sa-l aveti in incredintare, va asumati un mare risc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama neglijeaza copilul luptator luptator Buna ziua intrebarea mea este ; daca mama care are copilul in grija e mai mult cu noul iubit exista sansa ca tatal sa obtina copilul pt mai mult timp? Va ... (vezi toată discuția)
Folosire declaratie notariala iesire din tara copil minor pentru alte persoane claudiu_2014 claudiu_2014 buna ziua, sunt divortat de sotie la notar din 2012. anul acesta in august, sotia cu baiatul minor si parintii acesteia au plecat in ungaria, in vacanta. ... (vezi toată discuția)
Ce as putea face???- sotul a parasit locuinta comuna lore86 lore86 In data de 08.01.2014 sotul meu a vrut sa imi ia baiatul in varsta de 1 an si jumatate si sa plece la socrii mei,noi am avut o discutie pe aceasta tema, ... (vezi toată discuția)