avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mama neglijeaza copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mama neglijeaza copilul

Buna ziua intrebarea mea este ; daca mama care are copilul in grija e mai mult cu noul iubit exista sansa ca tatal sa obtina copilul pt mai mult timp?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 21:26, 11 Ianuarie 2011
prin neglijare se intelege ca isi infometeaza copilul il bate il lasa nespalat ,,,ca isi petrece timpul cu iubitul ...nu prea e ..neglijenta acum depinde din ce punct priviti dmv ...
incercati sa ajungeti la o intelegere cu mama copilului, sa-l lase mai mult timp la dvs, daca e ocupata si nu poate petrece prea mult timp cu copilul
Aici nu sunt sanse ca de fapt ea a luat copilul si nici macar in fata unei camere de computer nu ii da voie tatalui sa il vada...plus ca e distanta f mare intre ei si vizitele lui sunt doar de Craciun si vacante.
Ar trebui sa analizati cu responsabilitate ce este cel mai bine pentru copil si nu ce este mai bine pentru tata si mama.
Atitudinea eu nu pot ajunge mai des la copil hai sa=i facem viata grea fostei sotii este una gresita.
intre tata si fiu e distanta mare, sau la ce va referiti ? cati ani are copilul?
daca aveti dovedi ca nu se ocupa de copil, nu-l ingrijeste, puteti cere reincredintarea lui.

Alte discuții în legătură

Divorþ ContSters78681 ContSters78681 Buna ziua, datele problemei sunt urmatoarele : iubitul meu urmeaza sa divorteze, dar doreste sa ii lase fostei drepturi asupra copilului - drepturi de ... (vezi toată discuția)
Divort-minor de 3 ani nicoletai nicoletai Buna ziua. Ma puteti ajuta va rog in urmatoarea speta? Fratele meu este casatorit de 3 ani si are un copilas de 3 ani. In urma neitelegerii cu sotia doreste ... (vezi toată discuția)
Custodie copil andrada_83 andrada_83 Buna seara! Am divortat de fostul meu sot la notar si domiciliul baietelului s-a stabilit la el. Mentionez ca avem un baietel de 5 ani si 10 luni. Nu ... (vezi toată discuția)