avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot cumpara 2 apartamente de la stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot cumpara 2 apartamente de la stat

am detinut un apartament de la stat cu 2 camere pe care l-am vandut ,dar am mai obtinut unul cu 3 camere in care stau momentan cu chirie, la care in momentul in care am primit cheia apartamentului am fost obligati sa achitam 10% din valoare .acum imi spune ca nu se poate cumpara .ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 03:12, 1 August 2011
Nu puteti achizitiona decat un singur apartament de la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie imobil cu contract de vanzare-cumparare cu valoare mai mica decat valoare de grila rockahoolik rockahoolik Buna ziua, As dori sa achizitionez un imobil in otopeni cu suma de 70000 euro, insa am observat o problema cu actele. Imobilul a fost vandut in urma cu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc comision agentiei ?? danny78 danny78 Buna ziua ! Sa va spun in ce consta problema mea : Am gasit un apartament cu ajutorul unei agentii imobiliare si un angajat al agentiei a mers la intalnirea ... (vezi toată discuția)
Partaj intre soti sofiamaria sofiamaria Buna ziua, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o nelamurire. inainte de casatorie detineam un apartament pe numele mamei mele, apartament care l-am vandut ... (vezi toată discuția)