avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie de constructie

as dori sa ma informati si pe mine in legatura cu o constructie...pentru o casa de vacanta daca trebuie autorizatie ...sau pentru ce maxim de mp nu trebuie autorizatie....sau cum este legea privind constructiile fara autorizatii multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 15:43, 31 Iulie 2011
Este necesara obtinerea autorizatiei de construire indiferent care este destinatia sau care sunt dimensiunile constructiei pe care intentionati sa o ridicati.

Se pot efectua fara autorizatie doar lucrarile de reparatie sau amenajare asupra constructiilor existente, cum ar fi :
- reparatii la împrejurimi, acoperisuri, învelitori sau terase, atunci când nu se schimba forma acestora si materialele din care sunt executate
- reparatii si înlocuiri de tâmplarie interioara si exterioara, daca se pastreaza forma, dimensiunile golurilor si tâmplariei.
-reparatii si înlocuiri de sobe de încalzit
- zugraveli si vopsitorii interioare
- zugraveli si vopsitorii exterioare, dar numai daca nu se modifica elementele de fatada si culorile cladirilor
- interventii la instalatiile interioare, la bransamentele si racordurile exterioare constructiilor, montarea sistemelor locale de încalzire si de preparare a apei calde menajere cu cazane omologate
- reparatii si înlocuiri ale pardoselilor
- lucrari de întretinere a cailor de comunicatie si la instalatiile aferente
- lucrari de constructii funerare subterane si supraterane, cu avizul administratiei cimitirului
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2011
ContSters103772, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare culoare casa, locuinta personala Vladimir1 Vladimir1 Buna ziua! Am achizitionat o locuinta intr-un triplex si as dori sa schimb culoarea la casa. Este necesara vreo autorizatie de constructie pentru acest ... (vezi toată discuția)
Costructia unei porti de garaj ValentinTudor ValentinTudor Buna ziua, Locuiesc la curte si intentionez sa fac o modificare la gardul existent, mai exact sa daram o parte din el pentru a face o poarta de garaj. As ... (vezi toată discuția)
Pentru ce fel de lucrari imi sunt necesare autorizatii de la primarie? camelia petre camelia petre firma la care lucrez urmeaza sa execute lucrari de reparatii la demisol.imi sunt necesare aprobari de la primarie pt aceste lucrari?dc da ce fel de autorizatii ... (vezi toată discuția)