avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa divort

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca, in cazul in care divortul s-a pronuntat in luna martie 2010, e prea tarziu sa deschid acum actiunea de partaj; in sensul daca e un termen limita... Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: georgeaboaice , utilizator 15:12, 12 Octombrie 2011
Nu exista un termen limita in care sa fiti obligat sa introduceti actiunea de partaj. Puteti sa faceti acest lucru si peste 20 de ani. Nu are legatura cu incheierea procesului de divort.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Va multumesc frumos pentru ca mi-ati raspuns si m-ati edificat in acest sens. O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj dupa divort ioana paun ioana paun La cat timp dupa pronuntarea divortului - decizie definitiva si irevocabila se poate deschide partajul? Exista cumva si un termen limita de deschidere a ... (vezi toată discuția)
Divort laura_scumpy3 laura_scumpy3 va rog un sfat: sunt maritata de 5 ani, am un copil de 2 ani, un baietel si am hotarat cu sotul sa divortam; suntem de acord, numai ca nu stim cum sa procedam; ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj. paloma1 paloma1 Buna tuturor, Problema mea este banala, dar pentru un novice destul de complicata: divort si mai ales partaj. Suntem casatoriti de 20 ani si bineinteles in ... (vezi toată discuția)