avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Disponibilizari 2011
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Disponibilizari 2011

Imi vine greu sa pun intrebarea atata timp cat sunt restrictionari in privinta mentionarii persoanelor juridice... incerc sa formulez totusi astfel : cui trebuie sa ne adresam daca vrem sa depunem o contestatie privind disponibilizarea din cadrul pompierilor, in urma fabuloasei reforme 2011? Multumesc anticipat pentru orice fel de informatie...care este binevenita!
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:14, 1 August 2011
potrivit legii contenciosului administrativ trebuyie depusa la organul ierharhic superior (MAI) si apoi in caz de nemultumire la instanta de contencios administrativ
plangerea prealabila o puteti depune si la organul emitent al actului administrativ de eliberare din functie, nu neaparat la organul ierarhic superior.
legea nr. 554/2004
"ART. 7*)
Procedura prealabilă
(1) Înainte de a se adresa instanţei de contencios administrativ competente, persoana care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim printr-un act administrativ individual trebuie să solicite autorităţii publice emitente sau autorităţii ierarhic superioare, dacă aceasta există, în termen de 30 de zile de la data comunicării actului, revocarea, în tot sau în parte, a acestuia.
(1^1) În cazul actului administrativ normativ, plângerea prealabilă poate fi formulată oricând." :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea plangerii prealabile elsels30 elsels30 m-am adresat trib sectia contencios cu o cerere prin care solicitam ca anrp sa fie obligata sa imi achita suma de bani stabilita prin decizia emisa de ... (vezi toată discuția)
In cat timp pot depune plangere prealabila? scarlet scarlet in cat timp pot depune plangere prealabila impotriva solutionarii unei petitii? (vezi toată discuția)
Procedura prealabila restituire taxa poluare gigelas gigelas Buna seara, Va rog,sa-mi spuna si mie cineva,daca mai este nevoie de parcurgerea procedurii prealabile (cu AFP ) in cazul cererii de restituire a taxei de ... (vezi toată discuția)