avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura semnare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura semnare contract

Este valabila o fisa de post de 3(trei) sau mai multe pagini compusa din pagini xeroxate care este semnata de parti doar la sfarsit pe ultima pagina?
Cel mai recent răspuns: ContSters176650 , utilizator 11:32, 1 August 2011
Consider ca daca partile sunt serioase este valabila. Se incheie cate un exemplar pentru fiecare parte ca si CIM la care fisa de post este anexa.
Partea care are suspiciuni poate semna fiecare fila.
Cu siguranta trebuie sa semnati fiecare pagina. Nu stiti ce probleme vor interveni in viitor,o sa descoperiti atunci alte atributii!
Acelasi lucru(alte atributii) poate descoperi si angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post! boby30 boby30 am si eu o intrebare...sunt in litigiu de munca cu fostul patron si in instanta sa depus o fisa de post a mea cu data de 15.06.2008 si alta fisa de post cu ... (vezi toată discuția)
Validitate cim Ana-Maria35 Ana-Maria35 Buna seara, Ma intereseaza sa stiu ce se intampla daca semnez Contractul Individual de Munca pe fiecare fila, exista posibilitatea ca acesta sa fie anulat ... (vezi toată discuția)
Modificari in lista sarcinilor din fisa postului PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua. Se doreste modificare unor puncte din fisa de post deoarece unele atributii nu-si mai au folosul in cadrul departamentului si adaptarea altor ... (vezi toată discuția)