avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Validitate CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Validitate CIM

Buna seara,

Ma intereseaza sa stiu ce se intampla daca semnez Contractul Individual de Munca pe fiecare fila, exista posibilitatea ca acesta sa fie anulat sau isi pastreaza in continuare validitatea?
Doresc sa fac acest lucru pentru ca pe parcursul desfasurarii activitatii sa nu fie posibila modificarea/introducerea altor file in Contractul Individual de Munca, fara a fi informata, de catre angajator .

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 7 Februarie 2013
Contractul este valid, nu poate fi anulat!
Semnarea c.i.m. pe fiecare fila va va da o nota mai mare incredere , astfel incat sa nu existe posibilittaea invocata de dvs in mesajul initial.

C.i.m. este valabil si numai daca il semnati la sfarsit ...
Eu cred ca e un act sub semnatura privata si ar trebui semnat pe fiecare fila...
In general , c.i.m. se semneaza pe ultima fila ... chiar daca pot fi incidente si dispozitiile dreptului comun referitoare la actele sub semnatura privata.
De obicei contractul individual de munca se semneaza pe ultima fila, pentru ca inainte de a fi redactat contractul, angajatorul, de regula (dar nu si obligatoriu), redacteaza o informare catre salariat, semnata de ambele parti, cu clauzele principale ce vor fi inserate in contract: salariu, functie, norma, durata contract, etc.!

Alte discuții în legătură

Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)
Ce contract se poate incheia pe langa un cim, in acelasi timp in care s-a semnat un act aditional? Nicole83 Nicole83 Recent, angajatorul nostru ne-a redus, printr-un act aditional, durata programului la jumatate de norma (deoarece, incasarile au scazut si sa nu renunte la noi ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca nicolaie.s nicolaie.s Daca angajatorul a modificat contractul de munca, iar pe acesta nu apare semnatura angajatului, este valabil contractul de munca modificat, sau ramane valabil ... (vezi toată discuția)