Ma intereseaza sa stiu ce se intampla daca semnez Contractul Individual de Munca pe fiecare fila, exista posibilitatea ca acesta sa fie anulat sau isi pastreaza in continuare validitatea?
Doresc sa fac acest lucru pentru ca pe parcursul desfasurarii activitatii sa nu fie posibila modificarea/introducerea altor file in Contractul Individual de Munca, fara a fi informata, de catre angajator .
Asa e, asta e obiceiul si e, dupa mine, unul prost!
Am avut dosar pe clauza de neconcurenta unde angajatorul pusese angajatul sa semneze pe fiecare pagina anexa cu firmele, de teama ca ala sa nu spuna ca nu a citit tot. Si peste 3 ani vine in instanta cu alta anexa!!! ca, cine stie, poate merge, chiar daca nu era semnata!
Actele sub semnatura privata se incheie intr-un anumit numar de exemplare originale si se semneaza pe fiecare fila/pagina. cu alte cuvinte, desi contractul de asistenta juridica "se face" in 2 exemplare din care unul copie, acest lucru e incorect si ilegal. Ba chiar consider ca un avocat poate fi acuzat de niste treburi pentru ca, cu buna stiinta, a incheiat un contract fara respectarea conditiilor de valabilitate, lipsindu-si eventual clientul de posibilitatea de a executa/dovedi sau de a fi juridic informat corect.
Sic! :D
Intr-adevar, asa este cum spui tu ... nu de multe ori paginile din interior pot fi modificate cu usurinta de catre angajatori ...insa ,nu de multe ori am afirmat, ca in afara de Codul Muncii mai sunt aplicabile si prevederile Codului civil , intrucat aceste este in primul rand un act juridic bilateral ...