avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Statutul profesional al medicului expert al ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Statutul profesional al medicului expert al asigurarilor sociale

Buna ziua,
1) medicul de expertiza pentru pensionarea pe caz de boala are statut de functionar public sau nu? Pe stampila apare Casa de Pensii , iar parafa lui contine doar dr.x, fara niciun cod sau specializare, ca in cazul altor medici.

Avand in vedere modul total neprofesional , injurios si jignitor cu care mi s-a adresat la prezentarea dosarului doresc sa stiu cui sa ma adresez pentru o reclamatie. Ca sa nu ma vorbesc ca mi se pare un abuz de putere, lasand la o parte lipsa de educatie, felul in care isi permite sa vorbeasca cu un pacient si cu o persoana obisnuita care se prezinta la cabinetul d-lui, indiferent de motivul solicitarii, referirile facute fiind nu atat de domeniu medical, ci personal.

2) Doresc sa imi precizati daca pot face o plangere la politie sau una penala, sau carui organ sa ma adresez pentru a prezenta o plangere impotriva acestui comportament.
Nu cred ca un medic, mai mult un om care indeplineste o functie care il pune in contact cu toate categoriile de oameni sa poata sa faca discriminari si jigniri fata de starea sociala, pregatirea si situatia unui olnav. ca pacient cred ca am si dreturi, nu numai indatoriri.

3) De asemenea, va rog sa imi spuneti daca prezentarea unor acte medicale/buletine de analiza din strainatate contravin legilor romanesti, avand in vedere ca am fost acuzata ca am acte de la urgente din o alta tara si am fost intrebata de ce nu m-am internat la spitalul x si nu y din localitatea unde locuiesc, desi am fost tratata din 2001 de medicii de la un spital din Bucuresti, carora le datorez viata.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Medicul refuză să pună parafa pe raportul medical rezultat în urma unei consultaţii la o clinică privată de top elenagabi elenagabi Va rog să mă ajutaţi şi pe mine cu un sfat legat de o problemă mai puţin obişnuită. Am descoperit recent că am nişte probleme de sănătate. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala, furt calificat... in serviciile medicale din spitalele romanesti. AdrianMG AdrianMG Buna ziua! Cu totii stim ca, ca si cetateni ai Romaniei, avem obligatii, responsabilitati si drepturi. Unele dintre obligatiile noastre este plata taxelor ... (vezi toată discuția)
O persoana a fost accidentata de un automobil pe trecerea de ... DanAlyna DanAlyna O persoana a fost accidentata de un automobil pe trecerea de pietoni, in timpul deplasarii catre casa. Persoana s-a prezentat la camera de garda a Spitalului ... (vezi toată discuția)