avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare concediu medical

buna ziua.
as dori o lamurire in cazul in care beneficiez de concediu medical si spitalul care a eliberat certificatul medical nu are contract cu casa de asigurari dar societatea la care lucrez a platit la timp catre stat asigurea de sanatate.Primesc banii pe concediul medical?
succes.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 15:38, 1 August 2011
Asiguraţii beneficiază de concedii şi de indemnizaţii, în baza certificatului medical
eliberat de medicul curant, conform reglementărilor în vigoare.
Medic curant in cazul eliberarii cm este orice medic aflat în relaţie contractuală cu casele de asigurări de sănătate, precum şi orice alt medic cu autorizaţie de liberă practică valabilă şi care încheie o convenţie în acest sens cu casele de asigurări de sănătate.

Daca medicul v-a eliberat un cm,inseamna ca indeplineste una dintre conditii, si atunci acesta va fi decontat de catre casa.
Spre siguranta dvs. intrebati char medicul care v-a eliberat acel cm daca are incheiata o conventie cu casa in acest sens.
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La mulți ani! sunt însărcinată în 35 de săptămâni, lucrez ... Cristina Alina Cristina Alina La mulți ani! Sunt însărcinată în 35 de săptămâni, lucrez de acasă pt o firma din România , iar datorită pandemiei am decis să vin să nasc în ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical miky2014 miky2014 In perioada 15 ian - 25 febr 2014 am beneficiat de CM, datorita unei interventii chirurgicale. In 4 decembrie 2014 am suferit o noua interventie chirurgicala ... (vezi toată discuția)
Incetare cim la pensie de invaliditate grad 3 silviu1975 silviu1975 Se da urmatoarea situatie: - concediu medical pana in 31.08.2021 - Decizie medicala pentru incapacitate de munca gradul 3 primita in data de 23.08.2021, ... (vezi toată discuția)