avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal lipsa rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal lipsa rovinieta

buna ziua,
ne-a fost comunicata o amenda pentru lipsa rovinieta, intocmit in termenul legal si comuicata in termenul legal, doresc sa stiu daca cineva a incercat sa conteste amenzile pentru lipsa rovinieta electronica din punctul de vedere a nelegalitatii contravalorii tarifului de despagubire, si bineinteles daca a avut succes.
multumesc
la ce va referiti cind spuneti " nelegalitatii contravalorii tarifului de despagubire"?
tariful este legal fiind prevazut de o lege in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda multipla pentru lipsa rovinieta iulia_ iulia_ Am primit in luna mai a.c. o instiintare de plata unei amenzi contraventionale cu privire la o contraventie la art 8 alin 1 din OG 15/2002 privind aplicarea ... (vezi toată discuția)
Amenzi pentru lipsa rovinietei livia1603 livia1603 Buna ziua, Daca circuli, neavand intentie, fara rovinieta 2 luni ce amenda este posibil sa platesti? Se poate contesta vreo amenda..sau de cate ori am ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta icristil icristil Am primit un PVCC in data de 02.07.2011 intocmit in data de 10.06.2011 pentru o contraventie din data de 12.12.2011. Pot contesta PVCC pe baza acestor date? Pe ... (vezi toată discuția)