avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aplicarea Legii nr. 656/2002 privind prevenirea si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aplicarea Legii nr. 656/2002 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor

Buna ziua,

As avea nevoie de o opinie cu privire la aplicarea legii 656/2002 privind prevenirea si combaterea spalarii banilor pentru o fundatie.

Cum se procedeaza?

Am sunat la ONPCSB si mi-au spus sa trimit catre ei o adresa prin care sa desemnam o persoana responsabila cu implementarea prevederilor legale in acest domeniu. Trebuie insa sa elaboram si niste proceduri, norme etc de aplicare/

S-a mai confruntat cineva cu acest subiect?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreea Bucur , utilizator 13:47, 5 August 2011
trimiteti adresa respectiva si este suficient. pastrati dovada comunicarii deparece amenda este f mare - cam 10.000 ron daca nu gresesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa oficiul pentru spalarea banilor laura-tamara laura-tamara Buna Ziua, In cazul unor asociatii care nu au activitate economica(nu sunt platitoare de tva,nu platesc impozit pe profit),trebuie trimisa adresa la Oficiul ... (vezi toată discuția)
Exista un plafon privind cheltuielile zilnice? Sandybel Sandybel Buna seara! Am citit un subiect in care se spunea ca exista un plafon zilnic de cheltuieli Suntem o societate si tocmai am achizitionat de la o persoana ... (vezi toată discuția)
Adresa of.nat. prev si comb a spalarii banilor kamy_nora kamy_nora Buna ziua, Daca am o firma nou infiintata, trebuie sa fac acea adresa catre Oficiul National De Prevenire Combatere A Spalarii Banilor? Mentionez ca la ... (vezi toată discuția)