avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autoturism cu contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autoturism cu contract de comodat

Va rog frumos ,sa-mi spuna cineva,daca un autoturism inregistrat pe firma este imprumutat unei persoane fizice cu contract de comodat pentru un an de zile ,asigurarea RCA se face pe firma sau pe persoana fizica care utilizeaza masina?
Pe firma, intrucat RCA se incheie numai de proprietarul masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnchiriere masina pe firma nepynepy nepynepy Buna ziua , daca ma puteti ajuta cu , cateva raspunsuri in ceea ce priveste nelamurirea mea . Detin o masina proprietate privata si as dori sa stiu daca se ... (vezi toată discuția)
Legalitate contract de comodat auto între o firmă (proprietar) și o persoană fizică, neautentificat. care dintre ele plătește daunele provocate într-un accident? mașina nu avea rca leorot leorot Buna ziua, Am fost lovit de o masina care nu avea RCA valabil. Proprietarul masinii era o firma. Am dat firma in judecata si aceasta s-a dezis de toata ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pot achita un rca cu cardul firmei (srl), daca am ... mariustz mariustz Buna seara, Pot achita un RCA cu cardul firmei (SRL), daca am contract de comodat intre mine si firma pentru folosinta autovehiculului? Factura si ... (vezi toată discuția)