avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intimpinare in recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intimpinare in recurs

Cam ce nr. maxim de pagini A4 poate sa aiba o intimpinare ?Mai trebuie descrisa din nou speta ,sau aceasta o va citi instanta din dosar si in intimpinare se raspunde doar la motivele de recurs si la exceptii ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 1 August 2011
nu exista obligatia unui nr x de pagini. in intampinare trebuie sa raspundeti la toate motivele de recurs.
negut a scris:

Cam ce nr. maxim de pagini A4 poate sa aiba o intimpinare ?Mai trebuie descrisa din nou speta ,sau aceasta o va citi instanta din dosar si in intimpinare se raspunde doar la motivele de recurs si la exceptii ?

Conform art. 115 C.proc.civ. intampinarea va cuprinde:
a) exceptiile de procedura ce paratul ridica la cererea reclamantului
b) raspunsul la toate capetele de fapt si de drept ale cererii
c) dovezile cu care se apara impotriva fiecarui capat de cerere
d) semnatura.
Intampinarea nu se timbreaza si va fi depusa cu cel putin 5 zile inainte de termenul fixat pentru judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinarea alina_cj alina_cj Buna ziua, Am fost dati in judecata de o societatea la care avem soldul 0. Trebuie sa formulez intampinarea si nu stiu cum. Ma ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Recurs cristina02 cristina02 Buna ziua,am avut proces cu societatea la care am lucrat si au facut recurs.Care este procedura pe care trebuie sa o urmez eu?Ce acte trebuie sa depun?Trebuie ... (vezi toată discuția)