avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare SRL

Doresc sa vand un SRL care a fost infiintat anul trecut si pana in prezent nu a avut avtivitate de nici un fel. Acest SRL are 2 asociati cu drepturi egale si 2 administratori.As vrea sa-mi spune-ti care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez in aceasta directie.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 20:40, 14 August 2008
1. Contract de cesiune;
25 Act aditional - ( care sa cuprinda acordul asociatilor de a ceda partile sociele, schimbarea administratorilor cu ceilalti asociati sau o terta pers. aleasa de acestia, schimbare sediu);
3. Actualizare act constitutiv
4. declaratii pe proprie raspundere ale noilor asociati;
5. Inregistrare la ORC., plata taxe.
Verificati si pe site-ul www.orc.ro
Gasiti maiantai cine sa vi-l cumpere si daca nu aveti un avocat mergeti la Regitrul Comertului la biroul de consultanta si ei o sa va redacteze toate actele. Nu va sfatuiesc sa le faceti dupa internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare aga cesiune Anny2009 Anny2009 Va rog sa ma ajutati cu o lamurire: in cazul in care intr-un srl cu 34 de asociati, unul cesioneaza catre un altul ,tot asociat , toate partile sale sociale, ... (vezi toată discuția)
Retragere actionar jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc intr-o problema. In cazul unei societati pe actiuni, cum isi poate exercita unul dintre actionari dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)