avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca in Anglia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca in Anglia

Buna seara.Recent,in urma inscrierii CV-ului meu pe un anumit site,am obtinut un job in Marea Britanie,ca ingrijitor persoane in varsta sau cu dizabilitati fizice/psihice.Contractul presupune 2 taxe:prima de 300 ron taxa procesare dosar si una de 350 lire,o taxa de interviu.Contractul mai zice ca as lucra 8 ore pe zi 5 zile pe saptamana si as fi platit cu 6 lire pe ora plus suplimentare sau ture de noapte.Odata ajuns in Anglia se face un curs de pregatire de 2 saptamani care se plateste cu 1500 lire in mai multe transe.Ce doresc sa intreb si solicit ajutor,a mai incercat cineva sau are cunostine de acest gen de contract?Este pe bune sau o alta mare teapa?Va rog ajutor.(danfil-jobs.com)#-o

Alte discuții în legătură

Impozit pentru venituri suplimentare fageln29 fageln29 Impozit pentru venituri suplimentare: Am un job full-time in tara, dar recent am inceput sa lucrez ca contractor, part time, cateva ore pe saptamana, pentru ... (vezi toată discuția)
Demisie laidbacklucian laidbacklucian Buna ziua, :D Am nevoie de putin ajutor, sper sa il gasesc aici... B-) Trebuie mentionat ca e primul job in Romania, asa ca nu cunosc deloc legislatia ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate-firme serioase sau... ContSters91464 ContSters91464 Buna ziua Ca multi altii, sunt in cautarea unui loc de munca in strainatate,fapt pt care am apelat la ofirma de recrutare personal. Am urmat pasii ce mi-au ... (vezi toată discuția)