avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... actualizare statut si eliberarea extrasului la zii ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

actualizare statut si eliberarea extrasului la zii ONG

Buna ziua/seara
Am modificat sediul din jud BN in Bucuresti sau schimbat toti membrii directoriali (fara membru Fondator) in urma incheierii judecatoresti eliberate de catre bistrita figureaza acolo noii membrii cei de la administratia financiara a sectorului 4 m-au intrebat ca dc nu mi-au eliberat statutul actualizat (din cunostintele mele statutul si actul constitutiv nu se actualizeaza se adauga acte aditionale) intrebarea finala este se actualiza statutul si de catre cine.

Iar a 2 problema este ca am vrut sa deschid un cont la o banca in bucuresti si ca sa poata sa imi deschida contul mi-au cerut EXTRASUL LA ZII DIN REGISTRUL ASOCIATILOR SI FUNDATIILOR acesta de unde se poate elibera??

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 00:54, 2 August 2011
Statutul il puteti actualiza sau puteti face acte aditionale.

Extrasul din RSAF il luati de la grefa Judecatoriei arondate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire fundatie utilizator2009 utilizator2009 Exista un subiect asemanator dar nu a reusit sa ma clarifice. Asadar sa zicem fundatia \'\'copiii veseli\" ar dori sa-si schimbe numele in fundatia ... (vezi toată discuția)
Se poate reedita (actualiza) într-o singură ,,ediție" statutul modificat prin acte adiționale al unui ong? puscasul22 puscasul22 Pentru modificarea statului s-a depus la judecătoria hotărârea A.G., iar prin încheierea judecătoriei se consemnează modificarea statutului la ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea noii structuri de conducere Augusta_68 Augusta_68 La o ASOCIATIE (OUG 26/2000) la retragerea unui membru, inscrierea altui nou membru, alegeri noi in componenta CONSILIULUI DIRECTOR... se actualizeaza actul ... (vezi toată discuția)