avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce Cod COR folosit?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce Cod COR folosit?

Buna ziua!
in cadrul companiei urmeaza sa angajam o ersoana responsabila cu implementarea sistemului ISO- monitorizare, asigurarea caliatii, documentatie aferenta.
intampin dificultati in a aincadra persoana pentru ca nu stiu exact in ce categorie poate fi plasata.
Va rog sa ma ajutati cu mai multe variante pentru a ma putea orienta in functie de fisa postului care este in curs de intocmire.
Ma ajuta si un COR cat mai general sa pot sa m si eu o idee de categoria de incadrare.

Va multumesc!
Iuliana
Cel mai recent răspuns: tibio , utilizator 18:20, 2 August 2011
242302 - Manager al sistemelor de management al calitatii
COR 315208 - Tehnician Asigurarea Calitatii :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil cu calitatea anca.d anca.d Buna dimineata! Spuneti-mi va rog, daca nu am cursuri pentru Responsabil cu calitatea, pot intocmi si sustine documentatia pentru prelungire acreditare ... (vezi toată discuția)
Fisa post inina inina ma ajutati va rog cu o fisa de post pentru functia de manager al sistemelor de management al calitatii (cod cor 242302), am cautat peste tot si nu am ... (vezi toată discuția)
Cereri fise de post Daniela2172 Daniela2172 pentru toti cei care cereti fise de post trimiteti-mi adresele de email si ce fisa vreti si va transmit tot ce am. (vezi toată discuția)