avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa post
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa post

ma ajutati va rog cu o fisa de post pentru functia de manager al sistemelor de management al calitatii (cod cor 242302), am cautat peste tot si nu am gasit.

multumesc.

Alte discuții în legătură

Fisa postului cod cor 243104 si cod cor 325702 simecomed simecomed Buna ziua, Va rog ,daca se poate, sa ma ajutati cu 2 modele de fisa postului pentru cod COR 243104 Manager de produs si 325702 Manager al sistemelor de ... (vezi toată discuția)
Ce cod cor folosit? iulaina iulaina Buna ziua! in cadrul companiei urmeaza sa angajam o ersoana responsabila cu implementarea sistemului ISO- monitorizare, asigurarea caliatii, documentatie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa stiu ce cod cor este corect sa folosesc ... g.apostolache g.apostolache Buna ziua, as dori sa stiu ce cod COR este corect sa folosesc pentru pozitia de Key Account Manager? nu am gasit in COR, multumesc. (vezi toată discuția)