avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa postului cod COR 243104 si cod COR 325702
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa postului cod COR 243104 si cod COR 325702

Buna ziua,
Va rog ,daca se poate, sa ma ajutati cu 2 modele de fisa postului pentru cod COR 243104 Manager de produs si 325702 Manager al sistemelor de management de mediu.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:04, 19 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Manger de produs
[ link extern ]

Manager al sistemelor de management de mediu
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post manager al sistemelor de management de mediu LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pentru Manager al sistemelor de management de mediu? Multumesc mult! (vezi toată discuția)
Fisa postului grigorescu_victorconstantin grigorescu_victorconstantin buna ziua ! am o intrebare pentru oricine ma poate ajuta, are cineva un model de fisa postului bine facuta pentru asistent de farmacie, farmacist si manger ... (vezi toată discuția)
Fisa post inina inina ma ajutati va rog cu o fisa de post pentru functia de manager al sistemelor de management al calitatii (cod cor 242302), am cautat peste tot si nu am ... (vezi toată discuția)